Skip to main content

Wijkservicepunt Hoekhuis

Naast verpleeghuis De Open Hof ligt wijkservicepunt Hoekhuis. U kunt er terecht voor informatie en advies op het gebied van wonen, werken, zorg en welzijn. Daarnaast is het Hoekhuis vooral een gezellige ontmoetingsplek waar buurtgenoten gezamenlijk heel veel verschillende activiteiten ondernemen. U bent van maandag tot en met donderdag tussen 9.30 en 16.30 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee en een praatje. Op vrijdag is het Hoekhuis geopend tot 12.30 uur.

Informatie en advies

Heeft u vragen over zorg, wonen, gezondheid, werk, geld, ontmoeten of veiligheid? Of kunt u (tijdelijk) extra steun gebruiken? Dan kunt u naar Buurtteam Amsterdam. In heel Amsterdam zijn buurtteammedewerkers om u te helpen. Zo krijgt u snel de juiste ondersteuning in uw eigen buurt. De hulp is gratis. Op dinsdag van 11.00-13.00 houdt Buurtteam Watergraafsmeer een inloopspreekuur in het Hoekhuis. Kijk voor meer informatie of andere mogelijkheden voor contact op de website van buurtteam Watergraafsmeer.

U kunt ook via of in het Hoekhuis een afspraak maken met:

  1. De wijkagent van Amsteldorp.
  2. De wijkbeheerder van Amsteldorp. Wijkbeheerders willen ervoor zorgen dat u prettig kunt wonen. In een schone en veilige buurt. En zonder overlast van andere bewoners. De wijkbeheerder adviseert u als u last heeft van overlast of een conflict met uw buren heeft. Hij denkt graag met u mee als u uw buurt veiliger en gezelliger wilt maken.

Wijkservicepunt Hoekhuis

Fizeaustraat 3
1097 SC Amsterdam
Telefoon: 020 - 462 33 53
E-mail: hoekhuis@zgao.nl

Lees hier alles over de activiteiten van het Hoekhuis

Klanttevredenheid

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze cliënten. Indien u ideeën heeft over hoe onze zorg beter kan, staan wij daarvoor open en horen wij die graag.

Geef uw waardering op Zorgkaart Nederland.