Opleidingen en stages

In het Amsterdamse Leven Lief Huis (open in 2024), een verpleeghuis voor kunstenaars, kun je straks werken als zorgmedewerker én kunstenaar. ZGAO verzorgt en betaalt je benodigde opleiding. In mei 2022 start de opleiding in het Flevohuis en haal je al binnen anderhalf jaar je diploma. 

In het Flevohuis start in mei een leerafdeling. In 18 maanden word je opgeleid tot verzorgende IG en combineer je leren met werken. Het team en de bewoners van de nieuwe woonstudio’s ontvangen je met open armen. Nieuwsgierig? Mail Brigitte Vermeulen of bel 06 30 30 42 54 (ma-di-do-vr).

Leerling Turquessa Bryson aan het woord 

"Ik wilde altijd graag in de zorg werken, maar ik had geen diploma in deze richting. Via een oriëntatieprogramma voor zij-instromers ben ik in contact gekomen met ZGAO en is mijn droombaan werkelijkheid geworden." 

Trots op onze leerlingen Karma en Wesam die een hoofdrol spelen in de film van de gemeente Amsterdam. Nieuwe collega’s opleiden doen wij maar wat graag. Zeker wanneer zij zelf zo enthousiast zijn.

Ontwikkeling staat voorop

Stagiaires en leerlingen zijn van harte welkom om bij ons het vak te leren. De ouderenzorg heeft veel te bieden en bij ZGAO ontdek je waar jouw kracht ligt. Onder begeleiding van collega’s leer je de kneepjes van het vak.

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw frisse ideeën en kijk op hoe de zorg voor onze cliënten nog beter kan.

Zij-instromers

Wil jij een carrièreswitch maken naar de ouderenzorg? Ben je op zoek naar een baan waarin je jezelf kan ontwikkelen? Informeer naar de mogelijkheden in de toekomst om als zij-instromer te starten bij ZGAO. 

Lees hier (pagina 7) over de ervaring van één van onze zij-instromers Dagmar Girigorie. Zij heeft in het verleden een kappersopleiding gevolgd en wordt nu opgeleid tot Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (IG) bij ZGAO.

ZGAO biedt..

Begeleiding

Wanneer je bij ons stage loopt, word je begeleid door een collega op de afdeling en ook een praktijkopleider zorgt voor de juiste ondersteuning.

Training en bijscholing

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom bieden we trainingen op maat aan en krijg je de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Erkenning

ZGAO is een door SBB, Kenwerk en MMZ erkend leerbedrijf.

Meer informatie


Lees over opleidingen in de zorg:
www.roctop.nl en www.rocva.nl.

Of mail met onze praktijkopleider:
opleiding.sollicitaties@zgao.nl

Volg ons

Flevohuis
Kramatplantsoen 263
1095 LD Amsterdam
T: 020 - 592 52 52

De Open Hof
Fahrenheitstraat 115
1097 PP Amsterdam
T: 020 - 462 33 33

ZGAO heeft
het ISO kwaliteitscertificaat.
Onze verpleeghuizen staan met waarderingen van cliënten vermeld op ZorgkaartNederland.