Skip to main content

Opleidingen en stages

Ben je kunstenaar of is kunst een van je passies, dan is dit een mooie combinatie. In het Amsterdamse Liesbeth List Huis, een verpleeghuis voor kunstenaars dat in 2025 haar deuren opent, kun je straks werken als zorgmedewerker én kunstenaar. ZGAO verzorgt en betaalt je benodigde opleiding. Wij bieden de mogelijkheid om binnen anderhalf jaar je diploma te halen. Op tijd om gediplomeerd in het nieuwe Liesbeth List Huis aan de slag te gaan.

Stagiaire Romy Wassink aan het woord

"Ik zit in het derde jaar van de opleiding Verpleegkunde. Mijn eerste stagedag in De Open Hof was top. Mijn collega’s hebben alles goed uitgelegd en ik kreeg veel informatie over de bewoners. Dat is altijd fijn."

Lees meer (pdf)

Stagiaire Joanna aan het woord

Lees meer (pdf)

Leerling Turquessa Bryson aan het woord 

"Ik wilde altijd graag in de zorg werken, maar ik had geen diploma in deze richting. Via een oriëntatieprogramma voor zij-instromers ben ik in contact gekomen met ZGAO en is mijn droombaan werkelijkheid geworden." 

Trots op onze leerlingen Karma en Wesam die een hoofdrol spelen in de film van de gemeente Amsterdam. Nieuwe collega’s opleiden doen wij maar wat graag. Zeker wanneer zij zelf zo enthousiast zijn.

Ontwikkeling staat voorop

Stagiaires en leerlingen zijn van harte welkom om bij ons het vak te leren. De ouderenzorg heeft veel te bieden en bij ZGAO ontdek je waar jouw kracht ligt. Onder begeleiding van collega’s leer je de kneepjes van het vak.

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw frisse ideeën en kijk op hoe de zorg voor onze cliënten nog beter kan.

Zij-instromers

Wil jij een carrièreswitch maken naar de ouderenzorg? Ben je op zoek naar een baan waarin je jezelf kan ontwikkelen? Informeer naar de mogelijkheden in de toekomst om als zij-instromer te starten bij ZGAO. 

Lees hier (pagina 7) over de ervaring van één van onze zij-instromers Dagmar Girigorie. Zij heeft in het verleden een kappersopleiding gevolgd en wordt nu opgeleid tot Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (IG) bij ZGAO.

ZGAO biedt..

Begeleiding

Wanneer je bij ons stage loopt, word je begeleid door een collega op de afdeling en ook een praktijkopleider zorgt voor de juiste ondersteuning.

Training en bijscholing

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom bieden we trainingen op maat aan en krijg je de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Erkenning

ZGAO is een door SBB, Kenwerk en MMZ erkend leerbedrijf.

Meer informatie


Lees over opleidingen in de zorg:
www.roctop.nl en www.rocva.nl.

Of mail met onze praktijkopleider:
opleiding.sollicitaties@zgao.nl