Teambezetting De Open Hof

De Open Hof bestaat uit 5 verdiepingen.

Tussen 07.30 en 23.00 uur zijn in totaal 26 verpleegkundigen/verzorgenden IG/helpenden aanwezig. Per 24 uur is er minimaal één verpleegkundige in de dagdienst, avonddienst en nachtdienst aanwezig. Door de weeks zijn overdag 3 teamleiders aanwezig, waarvan er 2 ook verpleegkundige zijn. In de nachtdienst werkt 1 verpleegkundige en 1 verzorgende. Door ziekte of vakantie en de krappe arbeidsmarkt werken er soms 2 verzorgenden in de nachtdienst.

  1. Op de begane grond wonen 12 bewoners met voornamelijk somatische aandoeningen. Overdag werken hier 2 medewerkers, waarvan er minimaal 1 als verzorgende IG of hoger geschoold is. In de avond werkt hier 1 verzorgende IG of verpleegkundige.
  2. Op de 1e etage wonen 20 bewoners met psychogeriatrische aandoeningen en hier is een gemeenschappelijke huiskamer. Overdag werken hier 4 medewerkers, waarvan er minimaal 2 als verzorgenden IG of hoger geschoold zijn. In de avond werken er 3 medewerkers waarvan er minimaal 1 als verzorgende IG of hoger geschoold is.
  3. Op de 2e etage wonen 26 bewoners met psychogeriatrische aandoeningen en hier is een gemeenschappelijke huiskamer. Overdag werken hier 4 medewerkers, waarvan er minimaal 2 als verzorgenden IG of hoger geschoold zijn. In de avond werken er 3 medewerkers waarvan er minimaal 1 als verzorgende IG of hoger geschoold is.
  4. Op de 3e etage wonen 24 bewoners met somatische en/of psychogeriatrische aandoeningen en hier is een gemeenschappelijke huiskamer. Overdag werken hier 4 medewerkers, waarvan er minimaal 2 als verzorgenden IG of hoger geschoold zijn. 1 van deze medewerkers springt bij op de 4e etage. In de avond werken er 2 medewerkers waarvan er minimaal 1 als verzorgende IG of hoger geschoold is.
  5. Op de 4e etage wonen 13 bewoners met somatische en/of psychogeriatrische aandoeningen en hier is een gemeenschappelijke huiskamer. Overdag werken hier 2 medewerkers, waarvan er minimaal 1 als verzorgende IG of hoger geschoold is. In de avond werkt hier 1 verzorgende IG of verpleegkundige.

Daarnaast werken wij met 4 activiteitenbegeleiders (2,5 fte) en 2,5 fte restaurantmedewerkers en een fulltime kok.

Gastvrouwen en gastheren zorgen voor een gastvrije en prettige sfeer in de gemeenschappelijke huiskamers. Zowel in deze huiskamers als op het eigen appartement kan gegeten worden. Wij houden hierbij rekening met de voorkeur van onze bewoners.

 

Klanttevredenheid

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze cliënten. Indien u ideeën heeft over hoe onze zorg beter kan, staan wij daarvoor open en horen wij die graag.

Geef uw waardering op Zorgkaart Nederland.

Volg ons

Flevohuis
Kramatplantsoen 263
1095 LD Amsterdam
T: 020 - 592 52 52

De Open Hof
Fahrenheitstraat 115
1097 PP Amsterdam
T: 020 - 462 33 33

ZGAO heeft
het ISO kwaliteitscertificaat.
Onze verpleeghuizen en diensten staan met waarderingen van cliënten vermeld op ZorgkaartNederland.