Skip to main content

De Open Hof Nieuw-West

De Open Hof sinds 9 juni in Nieuw-West 
Om plaats te maken voor nieuwbouw aan het Fahrenheitstraat zijn bewoners en medewerkers begin juni 2023 verhuisd naar De Open Hof Nieuw-West. Deze locatie aan de Louis Bouwmeesterstraat 43 was vroeger een verzorgingshuis en is net helemaal gerenoveerd. Het gebouw is groot genoeg om nieuwe bewoners te verwelkomen en de ruime appartementen zijn ook geschikt voor twee personen. 

Bewoners
Kunt u niet meer zelfstandig wonen vanwege lichamelijke aandoeningen, regieverlies of dementie? Dan biedt De Open Hof een prettige en veilige omgeving met 24-uurs zorg in de nabijheid. Bewoners die moeite hebben met het invullen van hun dag, worden overdag opgevangen in de gezamenlijke huiskamers. Hier wordt structuur, begeleiding en afleiding geboden. Wij bieden u bescherming met zo veel mogelijk vrijheid en dit betekent dat De Open Hof, ondanks veiligheidsmaatregelen, een open instelling is. 

Naast verzorgend en verplegend personeel is er een eigen behandelteam. Specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, logopedisten, maatschappelijk werkers en een geestelijk verzorger staan klaar om u de juiste zorg en ondersteuning te bieden.

De zorgverlening is erop gericht u zo zelfstandig en prettig mogelijk bij ons te laten verblijven. Ons streven is dat u voldoende vertier en gezelligheid ervaart. 

Nieuwbouw in Watergraafsmeer
Op de plek aan de Fahrenheitstraat aan het begin van Amsteldorp wordt na de sloop van het oude De Open Hof een prachtig nieuw pand gebouwd voor ZGAO door Woonzorg Nederland. Behalve verpleeghuisplaatsen komt er een extra vleugel met 21 appartementen voor zelfstandig wonen. Deze bewoners ontvangen verpleegzorg thuis van ZGAO. Het gebouw krijgt een mooie binnentuin -een hof- waar ook buurtbewoners van harte welkom zijn. De verwachting is dat de nieuwbouw in 2025 gereed zal zijn.  

Maak kennis met De Open Hof Nieuw-West

9 juni zijn de laatste bewoners en medewerkers verhuisd van Oost naar West. Bekijk hier de eerste beelden van Nieuw-West, klik op de foto.


De Open Hof Nieuw West ZGAO collage deel 1 A3 liggend

Coaches helpen mantelzorgers na een intensieve tijd

“Ze wisten me gerust te stellen”, vertelt Jos, mantelzorger. 

Lees meer (pdf)