Skip to main content

Werken bij ZGAO

Amsterdammers helpen om zoveel mogelijk het leven te leven dat zij willen. Dat doen wij met liefde en lef. 650 medewerkers en een groep trouwe vrijwilligers vormen het hart van onze organisatie. 

ZGAO is actief in de wijk met dagbesteding, persoonlijke ondersteuning, verzorging en verpleging aan huis. Wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, bieden onze verpleeghuizen De Open Hof en het prachtig gerenoveerde Flevohuis een warm thuis. Ook revalidanten kunnen bij ons terecht. Wij hebben een revalidatieafdeling in OLVG Oost en in het Flevohuis zit het Centrum voor Revalidatie & Herstel.

De keuze is aan jou

Werken in de thuiszorg is anders dan de zorg hebben voor zes bewoners met dementie in een groepswoning. Revalidanten begeleiden bij hun herstel is weer anders. De keuze is aan jou. Overal geldt dat de levenservaring en persoonlijke verhalen van onze cliënten, elke dag weer anders maken.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een leuke werkplek kun je rekenen op:

  • prima arbeidsvoorwaarden;
  • salaris volgens de CAO-VVT;
  • eindejaaruitkering van 8,33% over al je gewerkte uren, niet alleen over de contracturen;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden met budget voor scholing, kortingen op uitjes, goede reiskostenvergoeding, een fietsplan en een gezellig personeelsfeest;
  • een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.

Contact

Werken in de zorg kan iets voor jou zijn. ZGAO heeft volop mogelijkheden en via opleidingsprogramma’s kun je doorgroeien.

Bel John Cools voor een eerste gesprek op 06 57 09 52 55.

ZGAO'ers aan het woord..

"Mijn passie gevonden in de ouderenzorg"

Turquessa en Adriënne vertellen over het succes van het oriëntatieprogramma Werken in de zorg van de gemeente Amsterdam.

Filmpje (youtube)

Bijbaan geneeskundestudenten bij ZGAO