Werken bij ZGAO

Bewoners van Amsterdam-Oost helpen het leven te leiden dat zij wensen, daar staan onze 600 medewerkers en vrijwilligers voor.

ZGAO is actief in de wijk met dagbesteding, persoonlijke ondersteuning en verzorging en verpleging aan huis. Wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, bieden onze verpleeghuizen De Open Hof en het Flevohuis een warm thuis. Ook revalidanten kunnen bij ons terecht. Wij hebben een revalidatieafdeling in OLVG Oost en klinieken in het Flevohuis.

De keuze is aan jou

Werken in de wijkdienst is anders dan de zorg hebben voor zes bewoners met dementie in een groepswoning. Revalidanten begeleiden bij hun herstel is weer anders. De keuze is aan jou. Overal geldt dat de levenservaring en persoonlijke verhalen van onze cliënten, elke dag weer anders maken.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een leuke werkplek kun je rekenen op:

  • prima arbeidsvoorwaarden;
  • salaris volgens de CAO-VVT;
  • eindejaaruitkering van 7% over al je gewerkte uren, niet alleen over de contracturen;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden met budget voor scholing, kortingen op uitjes, goede reiskostenvergoeding, een fietsplan en een gezellig personeelsfeest;
  • een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.

Wat betekenen de nieuwste CAO-afspraken voor jou?

Bekijk de infographic

CAO-VVT

Medewerker aan het woord

Verzorgende IG'er Saloua Oakki

"Ik voel mij echt thuis op mijn werk. Ik zit in een hecht team waar collega's voor elkaar klaar staan. Er is altijd wel een luisterend oor."

"Ik ben een zorgzaam type. Vandaar dat dit werk heel goed bij mij past. Als verzorgende IG ben ik verantwoordelijk voor de verzorging van onze bewoners in de breedste zin van het woord. Daarbij is het ook belangrijk dat ik de bewoners een leuke dag bezorg. Wat mij voldoening geeft, is als ik een lach zie op de gezichten van onze bewoners of te horen krijg dat zij tevreden zijn over de zorg die wij hen bieden."

Meer medewerkers aan het woord..

Volg ons

Flevohuis
Kramatplantsoen 263
1095 LD Amsterdam
T: 020 - 592 52 52

De Open Hof
Fahrenheitstraat 115
1097 PP Amsterdam
T: 020 - 462 33 33

ZGAO heeft
het ISO kwaliteitscertificaat.
Onze verpleeghuizen staan met waarderingen van cliënten vermeld op ZorgkaartNederland.