Activiteiten Hoekhuis

Het Hoekhuis is het wijkservicepunt voor de wijken Amsteldorp, Julianapark, de Omval-/Van der Kunbuurt, Weespertrekvaart en Amstelkwartier. Alle bewoners van deze wijken kunnen in het Hoekhuis terecht voor ontspanningsactiviteiten, maar ook voor informatie en advies op het gebied van wonen, werken, financiën, zorg en welzijn. Het Hoekhuis is een gezellige ontmoetingsplek waar buurtgenoten elkaar kunnen leren kennen en gezamenlijk activiteiten ondernemen. Iedereen is van maandag t/m donderdag tussen 9.30 en 16.30 uur van harte welkom voor een kopje koffie/thee en een praatje. Op vrijdag is de inloop tot 12.30 uur.

Activiteiten

In het Hoekhuis worden veel activiteiten georganiseerd voor en door bewoners zoals koffie-inlopen, buurtmaaltijden, filmmiddagen, sportieve clubs (wandelgroep/meer bewegen voor ouderen/jazzballet/buikdansen) en creatieve clubs (schilderen, knutselen, handwerken).

Elke woensdag is er de seniorensoos van 10.00 tot 15.30 uur. De seniorensoos is een gezellige activiteit voor zelfstandig wonende senioren. Bekijk de folder 'Seniorensoos in servicepunt Hoekhuis' en het artikel in De Brug 'Seniorensoos in het Hoekhuis. Bij de Seniorensoos draait het om informatie, bewegen, gezond eten en leuke activiteiten.'

Kijk voor een volledig en actueel overzicht van de activiteiten op onze website of de website van Amsteldorp Actief en volg de facebookpagina van het Hoekhuis voor het laatste nieuws.

Het Hoekhuis beschikt over wifi en een computer met all-in-oneprinter waarvan wijkbewoners tegen een kleine vergoeding gebruik kunnen maken om te e-mailen, scannen, kopiëren, printen of internetten. Elke dinsdag en donderdag vertrekt de winkelwagen van Amsteldorp Actief vanuit het Hoekhuis om de bewoners van Amsteldorp, Julianapark, Jeruzalem en Betondorp die slecht ter been zijn, naar de supermarkten Albert Hein, Lidl en de Vomar te rijden. Ook een afspraak met de wijkagent of computerhulp behoort tot de mogelijkheden. 

Wilt u zelf een activiteit organiseren in de activiteitenruimtes, neem dan contact op voor een afspraak met de coördinator Annette Bense per telefoon: 06 - 83 18 79 29 of per e-mail: a.bense@zgao.nl

Meer weten? 

Voor meer informatie kunt u terecht bij de gastvrouwen en -heren van het Hoekhuis. U kunt ook contact opnemen per telefoon: 020 - 462 33 53 of per e-mail: hoekhuis@zgao.nl.

Klanttevredenheid

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze cliënten. Indien u ideeën heeft over hoe onze zorg beter kan, staan wij daarvoor open en horen wij die graag.

Geef uw waardering op Zorgkaart Nederland.

Warm welkom in Hoekhuis

"Buurtbewoners komen hier voor een praatje en informatie".

Annette Bense, coördinator van het Hoekhuis, aan het woord op pagina 21 in het 'ZGAO magazine OOST!'. 

Lees meer (pdf)

Wijkservicepunt Hoekhuis ZGAO

Volg ons

Flevohuis
Kramatplantsoen 263
1095 LD Amsterdam
T: 020 - 592 52 52

De Open Hof
Fahrenheitstraat 115
1097 PP Amsterdam
T: 020 - 462 33 33

ZGAO heeft
het ISO kwaliteitscertificaat.
Onze verpleeghuizen en diensten staan met waarderingen van cliënten vermeld op ZorgkaartNederland.