Skip to main content

Activiteiten Hoekhuis

Het Hoekhuis is het wijkservicepunt voor de wijken Amsteldorp, Julianapark, de Omval-/Van der Kunbuurt, Weespertrekvaart en Amstelkwartier. Alle bewoners van deze wijken kunnen in het Hoekhuis terecht voor ontspanningsactiviteiten, maar ook voor informatie en advies op het gebied van wonen, werken, financiën, zorg en welzijn. Het Hoekhuis is een gezellige ontmoetingsplek waar buurtgenoten elkaar kunnen leren kennen en gezamenlijk activiteiten ondernemen. Iedereen is van maandag t/m donderdag tussen 9.30 en 16.30 uur van harte welkom voor een kopje koffie/thee en een praatje. Op vrijdag is de inloop tot 12.30 uur.

Activiteiten

In het Hoekhuis worden veel activiteiten georganiseerd voor en door bewoners zoals koffie-inlopen, buurtmaaltijden, filmmiddagen, sportieve clubs (wandelgroep/meer bewegen voor ouderen/jazzballet/buikdansen) en creatieve clubs (schilderen, knutselen, handwerken).

Op vaste dagen kunnen bezoekers meedoen aan activiteiten. Iemand die ergens goed in is, helpt anderen en zo wordt het vanzelf gezellig en vertrouwd. Met elkaar wordt het programma bepaald en dat kan van alles zijn; creatief samen iets maken, bloemschikken of een quiz. Bezoekers maken zich graag nuttig en verzorgen dan ook met veel plezier zelf de lunch. 

Kijk voor een volledig en actueel overzicht van de activiteiten op onze website en volg de facebookpagina van het Hoekhuis voor het laatste nieuws.

Het Hoekhuis beschikt over wifi en een computer met all-in-oneprinter waarvan wijkbewoners tegen een kleine vergoeding gebruik kunnen maken om te e-mailen, scannen, kopiëren, printen of internetten. Elke dinsdag en donderdag vertrekt de winkelwagen van Amsteldorp Actief vanuit het Hoekhuis om de bewoners van Amsteldorp, Julianapark, Jeruzalem en Betondorp die slecht ter been zijn, naar de supermarkten Albert Hein, Lidl en de Vomar te rijden. Ook een afspraak met de wijkagent of computerhulp behoort tot de mogelijkheden. 

Wilt u zelf een activiteit organiseren in de activiteitenruimtes, neem dan contact op voor een afspraak met de coördinator Lies Niezen per telefoon: 06 - 83 18 79 29 of per e-mail: l.niezen@zgao.nl. Aanwezig: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. 

Meer weten? 

Voor meer informatie kunt u terecht bij de gastvrouwen en -heren van het Hoekhuis. U kunt ook contact opnemen per telefoon: 020 - 462 33 53 of per e-mail: hoekhuis@zgao.nl.

Klanttevredenheid

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze cliënten. Indien u ideeën heeft over hoe onze zorg beter kan, staan wij daarvoor open en horen wij die graag.

Geef uw waardering op Zorgkaart Nederland.

Ontwikkelingen nieuwbouw De Open Hof

Volg hier het laatste nieuws.

Nieuwbouw DOH NW