Skip to main content

Faciliteiten Flevohuis

Kapper

Joke's kapsalon in de aangrenzende Flevopoort is geopend op maandag, woensdag en vrijdag. U kunt hier terecht voor alle soorten haarbehandelingen.
Telefoon: 020 - 592 53 72 of 06 - 45 13 74 73.

Pedicure

Pedicure Elena Apostolov is gespecialiseerd in het behandelen van diabetes- en reumapatiënten. Deze pedicurebehandelingen worden door uw zorgverzekeraar vergoed. Helena Apostolov is elke woensdag- en donderdagmiddag aanwezig in de Flevopoort. Voor meer informatie of een afspraak: 020 - 626 40 93 of 06 - 408 722 91 of elena.apostolov@hotmail.com.

Kramatsalon voor een hapje en een drankje

Even de glazen gang doorlopen en u vindt direct rechts in de Flevopoort de Kramatsalon van Civic. Een gezellige horecagelegenheid waar u wordt bediend door vrijwilligers. 

Oecumenische vieringen

Regelmatig zijn er oecumenische vieringen in de grote zaal van de Flevopoort. 

Binnentuin

Het Flevohuis beschikt over een ruime binnentuin. Deze is voorzien van banken en zitjes en wordt veel gebruikt, ook voor activiteiten. En dankzij een donatie van het Fonds SGS kunnen cliënten ook buiten bewegen en aan hun conditie werken. 

Wasservice

CleanLease verzorgt de reiniging van uw kleding. Lees hier hoe u zich kunt aanmelden en klik hier voor de tips.  

Tandarts

De tandheelkundige zorg wordt verzorgd door Dignitas Mondzorg. Download hier het toestemmingsformulier. 

Meer informatie

Lees hier de brochure 'Wonen in het Flevohuis'
Lees hier de folder 'Regelzaken bij verhuizing naar verpleeghuis'

Flevohuis en milieu

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen vindt ZGAO belangrijk. Wij voldoen uiteraard aan de milieuwet en -regelgeving maar willen meer doen aan milieuzorg. Daarom hebben wij het certificaat Brons behaald van de Milieuthermometer Zorg. Diverse maatregelen zijn getroffen. Zo scheiden we ons afval goed, zijn oude lampen vervangen voor ledlampen en is de isolatie op een aantal plekken verbeterd. Wij maken cliënten, bezoekers en medewerkers erop attent dat iedereen een steentje bij kan dragen aan een beter milieu.

milieuthermometer zorgsector 

 

Flevohuis in beeld

Voor een eerste indruk

Neem een kijkje (youtube)

Vernieuwde Flevohuis in beeld ZGAO

Klanttevredenheid

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze cliënten. Indien u ideeën heeft over hoe onze zorg beter kan, staan wij daarvoor open en horen wij die graag.

Geef uw waardering op Zorgkaart Nederland.