Faciliteiten Flevohuis

Kapper

Joke's kapsalon in de aangrenzende Flevopoort is geopend op maandag, woensdag en vrijdag. U kunt hier terecht voor alle soorten haarbehandelingen.
Telefoon: 020 - 592 53 72 of 06 - 45 13 74 73.

Pedicure

Pedicure Elena Apostolov is gespecialiseerd in het behandelen van diabetes- en reumapatiënten. Deze pedicurebehandelingen worden door uw zorgverzekeraar vergoed. Helena Apostolov is elke woensdag- en donderdagmiddag aanwezig in de Flevopoort. Voor meer informatie of een afspraak: 020 - 626 40 93 of 06 - 408 722 91 of elena.apostolov@hotmail.com.

Oecumenische vieringen

Normaal gesproken is er iedere eerste zondag van de maand van 15.30 - 16.30 uur een viering in de grote zaal van de Flevopoort. In verband met het coronavirus zijn er tot nader order geen vieringen. 

Binnentuin

Het Flevohuis beschikt over een ruime binnentuin. Deze is voorzien van banken en zitjes en wordt veel gebruikt, ook voor activiteiten.

Brasserie de poort

Voor een kop koffie, lekker broodje of warme maaltijd bent u van harte welkom in de binnendoor te bereiken brasserie de Poort. De brasserie is dagelijks open vanaf 10.00 uur en is een gezellige ontmoetingsplek voor bewoners van het Flevohuis, bezoekers, medewerkers en buurtbewoners. Er worden hier ook activiteiten georganiseerd. Een gedeelte van de brasserie is ingericht als winkel met een klein assortiment voor dagelijkse boodschappen.

Flevohuis en milieu

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen vindt ZGAO belangrijk. Wij voldoen uiteraard aan de milieuwet en -regelgeving maar willen meer doen aan milieuzorg. Daarom hebben wij het certificaat Brons behaald van de Milieuthermometer Zorg. Diverse maatregelen zijn getroffen. Zo scheiden we ons afval goed, zijn oude lampen vervangen voor ledlampen en is de isolatie op een aantal plekken verbeterd. Wij maken cliënten, bezoekers en medewerkers erop attent dat iedereen een steentje bij kan dragen aan een beter milieu.

milieuthermometer zorgsector 

Actueel

Gratis workshops: omgaan met dementie

Wilt u als vrijwilliger of mantelzorger op een betekenisvolle manier contact maken met mensen met dementie?

Lees meer

Gratis Kennismakingsworkshop ZGAO Stem en Luister Flevohuis

Klanttevredenheid

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze cliënten. Indien u ideeën heeft over hoe onze zorg beter kan, staan wij daarvoor open en horen wij die graag.

Geef uw waardering op Zorgkaart Nederland.

Volg ons

Flevohuis
Kramatplantsoen 263
1095 LD Amsterdam
T: 020 - 592 52 52

De Open Hof
Fahrenheitstraat 115
1097 PP Amsterdam
T: 020 - 462 33 33

ZGAO heeft
het ISO kwaliteitscertificaat.
Onze verpleeghuizen staan met waarderingen van cliënten vermeld op ZorgkaartNederland.