Skip to main content

Faciliteiten De Open Hof

Kapper

De kapper werkt op donderdag op afspraak. De kapper knipt in het appartement van de bewoner. Voor informatie of afspraak: Thomas, 020 - 462 33 67.

Bijeenkomsten

De geestelijk verzorger organiseert bezinningsbijeenkomsten, herdenkingsbijeenkomsten en vieringen. Deze bijeenkomsten zijn voor alle bewoners, ongeacht levensbeschouwelijke of religieuze achtergrond.

Café Casa Sofia

Direct naast De Open Hof vindt u de gezellige ontmoetingsplek Casa Sofia. Dit is een horecagelegenheid waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en waar van alles wordt georganiseerd door en voor de buurt. Natuurlijk zijn bewoners en bezoekers van De Open Hof hier van harte welkom. Houdt u van lezen dan is het handig voor u dat de OBA hier een uitgiftepunt heeft.

Wasservice

CleanLease verzorgt de reiniging van uw kleding. Lees hier hoe u zich kunt aanmelden en klik hier voor de tips.

Tandarts

De tandheelkundige zorg wordt verzorgd door Dignitas Mondzorg. Download hier het toestemmingsformulier. 

Meer informatie

Lees hier de brochure 'Wonen in De Open Hof'
Lees hier de folder 'Regelzaken bij verhuizing naar verpleeghuis'

De Open Hof en milieu

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen vindt ZGAO belangrijk. Wij voldoen uiteraard aan de milieuwet en -regelgeving maar doen meer aan milieuzorg. In september 2019 heeft De Open Hof het bronzen kwaliteitscertificaat van de Milieuthermometer Zorg behaald. Zo scheiden we ons afval goed en zijn oude lampen vervangen voor ledlampen. Wij maken cliënten, bezoekers en medewerkers erop attent dat iedereen een steentje bij kan dragen aan een beter milieu.

milieuthermometer zorgsector

Klanttevredenheid

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze cliënten. Indien u ideeën heeft over hoe onze zorg beter kan, staan wij daarvoor open en horen wij die graag.

Geef uw waardering op Zorgkaart Nederland.