Verpleegzorg Thuis
Langer thuis leven zoals u gewend bent

Er kan een moment komen dat de hulp van de thuiszorg of de mensen om u heen niet meer voldoende is om veilig en prettig thuis te wonen. Verpleegzorg Thuis is een dienst waarbij verschillende vormen van ondersteuning gecombineerd worden. Naast verpleging en verzorging is er ruimte om te helpen in het huishouden en iets leuks te doen. De invulling van de ondersteuning verschilt per persoon.

Mogelijkheden voor ondersteuning

Iedereen heeft een eigen manier van leven en houdt die graag zoveel mogelijk in stand. Samen met de mensen om u heen en in de buurt, ondersteunt het team van Verpleegzorg Thuis bij wat u wil blijven doen. Dingen die niet meer lukken, kunnen wij van u overnemen. U kunt hierbij denken aan maaltijdservice, samen wandelen naar de bibliotheek, stofzuigen of een activiteit doen met een van de kunstenaars die betrokken zijn bij Zorggroep Amsterdam Oost.

Klein team

U wordt ondersteund door een flexibel team van zorg- en welzijnsmedewerkers. De coördinator regelt dat u dagelijks de juiste ondersteuning krijgt die past binnen de indicatie. Dit betekent dat u en uw mantelzorger ontlast worden van het regelwerk. Uw welzijn staat voorop en wij komen graag zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet.

Aanvragen Verpleegzorg Thuis

Verpleegzorg Thuis valt onder de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit betekent dat u hiervoor een indicatiestelling nodig heeft van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) en een eigen bijdrage betaalt. Meer informatie: www.ciz.nl/aanvraag-doen of 088 789 1000. Wij helpen u graag bij het aanvragen van de indicatie.

Contact

Het team Verpleegzorg Thuis is beschikbaar voor bewoners van Watergraafsmeer en Zeeburg. Bel of mail ons gerust. Wij zijn u graag van dienst. 

Watergraafsmeer (Amsteldorp/Betondorp/Park de Meer)
T 020 462 33 00
E verpleegzorgthuis@zgao.nl

Zeeburg (Indische Buurt/Oostelijk havengebied)
T 020 341 29 73
E verpleegzorgthuisflevo@zgao.nl 

Bekijk de folder

Klanttevredenheid

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze cliënten. Indien u ideeën heeft over hoe onze zorg beter kan, staan wij daarvoor open en horen wij die graag.

Geef uw waardering op Zorgkaart Nederland.

Erna (91) is blij als Marco zijn hond meeneemt / Verpleegzorg Thuis

Cliënt-/teamcoördinator VPT aan het woord

Bianca vertelt over onze VPT-dienst in het 'ZGAO magazine OOST!' op pagina 16. 

Lees meer (pdf)

Bianca Verpleegzorg Thuis ZGAO

Volg ons

Flevohuis
Kramatplantsoen 263
1095 LD Amsterdam
T: 020 - 592 52 52

De Open Hof
Fahrenheitstraat 115
1097 PP Amsterdam
T: 020 - 462 33 33

ZGAO heeft
het ISO kwaliteitscertificaat.
Onze verpleeghuizen en diensten staan met waarderingen van cliënten vermeld op ZorgkaartNederland.