Skip to main content

Thuiszorg

Heeft u verpleging of verzorging thuis nodig en woont u in Amsterdam-Oost of Amsterdam Nieuw-West? Doet u dan een beroep op ons thuiszorgteam. De wijkverpleegkundige bespreekt wat u zelf kunt, wat wij voor u kunnen doen en waarbij uw omgeving kan helpen. Ons doel is dat u zo lang mogelijk thuis kunt wonen. Het team van de thuiszorg is klein, waardoor u vaak dezelfde vertrouwde gezichten ziet.

Verzorging en verpleging

De thuiszorgmedewerkers helpen u met uw dagelijkse verzorging zoals douchen, aankleden en het innemen van medicijnen. Ook voor wondverzorging, begeleiden van diabetes, injecties en andere verpleegkundige handelingen kunt u een beroep doen op onze medewerkers.

Het thuiszorgteam is bereikbaar via telefoonnummer 06 - 22 53 08 74 (Amsterdam-Oost) of
06 - 12 77 05 43 (Amsterdam Nieuw-West) en per e-mail: wijkverpleegkundigen@zgao.nl

Bekijk de folder (Amsterdam-Oost)                                 

Bekijk de folder (Amsterdam Nieuw-West)

Goed om te weten is dat wij voor 2024 geen contract hebben afgesloten met verzekeraars ONVZ, Caresq en a.s.r. Vandaar dat wij geen nieuwe cliënten aannemen die bij deze maatschappijen verzekerd zijn. 

Extra zorg nodig?

Verpleegzorg Thuis ontzorgt jou Zorggroep Amsterdam Oost

Wanneer de hulp van de thuiszorg of de mensen om u heen niet meer voldoende is en u toch in uw eigen huis wilt blijven wonen, kan Verpleegzorg Thuis uitkomst bieden. 

Lees meer (pdf)

Thuiszorg houdt vinger aan de pols

DeBrug 127 nov 2020 ZGAO

“Ik ben zo blij met haar, ze helpt met m'n kousen, ogen druppelen en benen insmeren", aldus mevrouw Oostenbroek.

Lees meer