Wijkdienst thuiszorg

Heeft u verpleging of verzorging thuis nodig en woont u in Amsterdam-Oost? Doet u dan een beroep op onze Wijkdienst Thuiszorg. De wijkverpleegkundige bespreekt wat u zelf kunt, wat wij voor u kunnen doen en waarbij uw omgeving kan helpen. Ons doel is dat u zo lang mogelijk thuis kunt wonen. Het team van de wijkdienst is klein, waardoor u vaak dezelfde vertrouwde gezichten ziet.

Verzorging en verpleging

Onze thuiszorgmedewerkers helpen u met uw dagelijkse verzorging zoals douchen, aankleden en het innemen van medicijnen. Ook voor wondverzorging, begeleiden van diabetes, injecties en andere verpleegkundige handelingen kunt u een beroep doen op onze medewerkers.

De wijkdienst is bereikbaar via telefoonnummer 06 - 22 53 08 74 en per e-mail: wijkverpleegkundigen@zgao.nl

Spreekuur/koffieuurtje met wijkverpleegkundige

Wijkservicepunt Hoekhuis
Heeft u vragen over de mogelijkheden van thuiszorg of andere ondersteuning? Komt u dan op de koffie.
Elke 1e woensdag van de maand van 11.00 tot 12.00 uur is de wijkverpleegkundige aanwezig in wijkservicepunt Hoekhuis, Fizeaustraat 3, Amsterdam Watergraafsmeer.  U kunt alle soorten vragen op het gebied van gezondheid en welzijn aan de verpleegkundige stellen. Zo nodig verwijst deze u door naar andere instanties.

Klanttevredenheid

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze cliënten. Indien u ideeën heeft over hoe onze zorg beter kan, staan wij daarvoor open en horen wij die graag.

Geef uw waardering op Zorgkaart Nederland.

Onze wijkdienst

DeBrug 127 nov 2020 ZGAO

“Ik ben zo blij met de hulp die ik krijg. En met de gezelligheid, want door corona krijg ik minder bezoek”, aldus mevrouw Oostenbroek.

Lees meer

Volg ons

Flevohuis
Kramatplantsoen 263
1095 LD Amsterdam
T: 020 - 592 52 52

De Open Hof
Fahrenheitstraat 115
1097 PP Amsterdam
T: 020 - 462 33 33

ZGAO heeft
het ISO kwaliteitscertificaat.
Onze verpleeghuizen staan met waarderingen van cliënten vermeld op ZorgkaartNederland.