Wijkdienst thuiszorg

Heeft u verpleging of verzorging thuis nodig en woont u in Amsterdam-Oost? Doet u dan een beroep op onze Wijkdienst Thuiszorg. De wijkverpleegkundige bespreekt wat u zelf kunt, wat wij voor u kunnen doen en waarbij uw omgeving kan helpen. Ons doel is dat u zo lang mogelijk thuis kunt wonen. Het team van de wijkdienst is klein, waardoor u vaak dezelfde vertrouwde gezichten ziet.

Verzorging en verpleging

Onze thuiszorgmedewerkers helpen u met uw dagelijkse verzorging zoals douchen, aankleden en het innemen van medicijnen. Ook voor wondverzorging, begeleiden van diabetes, injecties en andere verpleegkundige handelingen kunt u een beroep doen op onze medewerkers.

De wijkdienst is bereikbaar via telefoonnummer 06 - 22 53 08 74 en per e-mail: wijkverpleegkundigen@zgao.nl

Spreekuur wijkverpleegkundigen

De wijkverpleegkundigen houden spreekuur in de wijk. U kunt hier terecht voor informatie over de thuiszorg en alle soorten vragen op het gebied van gezondheid en welzijn. Zo nodig wijst de verpleegkundige u door naar andere instanties.

Wijkservicepunt Hoekhuis
Elke 2e woensdag van de maand van 11.00 tot 12.00 uur is de wijkverpleegkundige aanwezig in wijkservicepunt Hoekhuis, Fizeaustraat 3, Amsterdam Watergraafsmeer. 

Ramses Shaffy Huis
Elke donderdag van 15.00 tot 16.00 uur is de wijkverpleegkundige in de sociëteit op de begane grond aanwezig. Bewoners van het Ramses Shaffy Huis (Piet Heinkade 231 in Amsterdam) en buurtbewoners zijn welkom voor het stellen van vragen.

Klanttevredenheid

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze cliënten. Indien u ideeën heeft over hoe onze zorg beter kan, staan wij daarvoor open en horen wij die graag.

Geef uw waardering op Zorgkaart Nederland.

Medewerker Thuiszorg 30 jaar in dienst

Sita is maar liefst 30 jaar bij ons in dienst. Natuurlijk is zij in de bloemetjes gezet.

Medewerker Wijkdienst Sita

Volg ons

Flevohuis
Kramatplantsoen 263
1095 LD Amsterdam
T: 020 - 592 52 52

De Open Hof
Fahrenheitstraat 115
1097 PP Amsterdam
T: 020 - 462 33 33

ZGAO heeft
het ISO kwaliteitscertificaat.
Onze verpleeghuizen staan met waarderingen van cliënten vermeld op ZorgkaartNederland.