Dagbesteding

Mist u thuis gezelligheid om u heen of kunt u wat begeleiding gebruiken bij het structureren van de dag? Het dagcentrum kan uitkomst bieden. U ontmoet andere mensen en kunt meedoen aan ontspannende activiteiten.

Teamleider dagbesteding Regien Keurentjes: 'Ook als je nog thuis woont, sta je er niet alleen voor'. Brugkrant maart 2017

Dagcentrum Flevohuis

Wanneer thuis wonen moeilijker gaat door lichamelijke beperkingen of dementie, kunt u bij ons de dingen doen die u leuk vindt. Wij gaan uit van wat u, ondanks uw beperkingen, nog wel kunt en leuk vindt. Denkt u aan schilderen, het bespreken van de krant, handwerken, spelletjes doen, muziek luisteren of groente- en fruitplanten verzorgen in onze eigen moestuin. Wij willen graag dat u zich bij ons thuis voelt.
Folder dagcentrum

Huiskameratelier Da Vinci


Dagcentrum huiskameratelier Da Vinci

In het dagcentrum vindt u huiskameratelier Da Vinci. Bezoekers van het atelier zijn relatief jongere mensen met een chronische ziekte zoals Parkinson, MS of HIV. De begeleiders zijn beeldend kunstenaars en zitten boordevol creatieve ideeën om u te inspireren.

Dagopvang voor doven en slechthorenden

Voor 55-plussers die doof en slechthorend zijn, bieden wij dagopvang In Woord en Gebaar (IWEG).
Folder IWEG

Multicultureel dagcentrum Kraaipan


Multicultureel dagcentrum Kraaipan

In dit dagcentrum wordt u in uw eigen taal ontvangen. Er is een Nederlands sprekende groep, een Marokkaans sprekende mannengroep, een Turks sprekende vrouwengroep en een Marokkaans sprekende vrouwengroep. Het centrum is een levendige ontmoetingsplek in de Transvaalbuurt en een fijne en vertrouwde plek voor ouderen uit de buurt.
Dagcentrum Kraaipan
Hofmeyrstraat 67
1091 LX Amsterdam
Folder Dagcentrum Kraaipan

Deelnemen

Heeft u interesse in deelname aan de dagactiviteiten in een van de dagcentra? Neemt u dan contact op met ons voor de mogelijkheden. Dit kan direct op telefoonnummer 020 - 592 52 11 of via e-mail. Dagbesteding wordt betaald vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning), de Wlz (Wet langdurige zorg) of het PGB (Persoonsgebonden Budget). Via de Wmo betaalt u geen eigen bijdrage, ook niet voor het vervoer. Loopt uw deelname via de Wlz of het PGB dan betaalt u soms een eigen bijdrage. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij u hierover informeren.

 
 
 
Flevohuis
Kramatplantsoen 263
1095 LD Amsterdam
T: 020 - 592 52 52

De Open Hof
Fahrenheitstraat 115
1097 PP Amsterdam
T: 020 - 462 33 33

 

ZGAO heeft
het ISO kwaliteitscertificaat.

 

Onze verpleeghuizen staan met waarderingen van cliënten vermeld op ZorgkaartNederland.