Skip to main content

Bereikbaarheid Flevohuis

Flevohuis

Kramatplantsoen 263
1095 LD Amsterdam
T: 020 - 592 52 52

Met de auto

Alle toevoerwegen komen uit op de Ringweg (A10) van Amsterdam. Vanaf de A1 houdt u Ringweg Noord aan en vanaf de A2 Ringweg Oost. U neemt afrit Zeeburg/S114. Aan het eind van de afrit linksaf. Bij de derde verkeerslichten linksaf richting Indische Buurt. U volgt de Zuiderzeeweg de Amsterdamse Brug over. Na de brug rechtsaf de Zeeburgerdijk op. U neemt de eerste weg links, daarna weer eerste weg links. Aan het eind van deze straat na 100 meter ziet u links van u een kleine rotonde. Hoofdingang is aan de linkerkant.
Oplaadpalen elektrische auto: 2 x nabij Kramatweg 1, 2 x nabij Kramatweg 49 en 2 x nabij Niastraat.                                                 

Mantelzorg parkeervergunning
Wij maken u erop attent dat de omgeving van het Flevohuis een 'betaald parkeren' gebied is. Komt uw familie veel op bezoek dan kan het interessant zijn om een mantelzorg parkeervergunning aan te vragen. Voor een vast bedrag kan geparkeerd worden zonder aan- en afmelden. Meer hierover leest u hier

Met openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal. Tramlijn 4 tot aan Ceintuurbaan, overstappen op tramlijn 3 (Flevopark) uitstappen halte Insulindeweg of bus 22 (Indische Buurt) tot aan halte Molukkenstraat, overstappen tramlijn 3 (Flevopark) uitstappen halte Insulindeweg.

Vanaf het Amstel Station. Bus 37 (Station Noord), uitstappen halte Insulindeweg.

Vanaf Amsterdam Muiderpoortstation. Tram 3 (Flevopark) of bus 37 (Station Noord) uitstappen halte Insulindeweg.

Flevohuis in beeld

Voor een eerste indruk

Neem een kijkje (youtube)

Vernieuwde Flevohuis in beeld ZGAO

Klanttevredenheid

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze cliënten. Indien u ideeën heeft over hoe onze zorg beter kan, staan wij daarvoor open en horen wij die graag.

Geef uw waardering op Zorgkaart Nederland.